Nordjysk Bilpleje

30 12 61 14

Profil & Services

Services hos Nordjysk Bilpleje

Om Nordjysk Bilpleje

Vi tilbyder en gennemgribende kosmetisk behandling af biler, busser, varevogne og motorcykler. En helt ren bil kører bare bedre og fornøjelsen ved at sætte sig ind i en helt ren bil, overgåes kun af fornøjelsen af at sætte sig ind i en helt ny bil.

Vi har ingen faste slagtilbud på bilpleje. Det har vi valgt for at yde den bedste service. Uden at kende den aktuelle tilstand af din bil, kan vi ikke sige dig, hvad det vil koste at give dig nyvogns-fornemmelsen tilbage. Så kom forbi - så kikker Dennis på din bil og giver dig en pris på stedet. 

Bilvask

Vi tilbyder dig både en gør-det-selv-løsning og en professionel bilvask, hvis du både vil beskytte din lak og miljøet samtidigt. Læs mere om gør-det-selv-bilvask.

Måttevask

Nem og effektiv rens af din bils måtter i vores måtterensmaskine. I den kan du få renset dine måtter - med mobile pay. Havde du set den komme? For vi havde ikke.

Undervognsbehandling

Sammen med vores eksterne partner giver vi din bil de bedste forudsætninger for at klare det danske omskiftelige klima. Med en DINITROL undervognsbehandling giver du din bil flest problemfrie år og en bedre videresalgspris. Vi har 10% rabat i henhold til listepris. Kontakt os for pris på netop din bil.